Lezárult a Budapest Boatshow 2020, és mi örülünk, hogy ott voltunk az Airmoniq csapatával. Jó volt találkozni a magyar vitorlázókkal, és bemutatni új fejlesztéseinket.

A kiállításon egy impresszív, látványos standdal érkeztünk, amit már a düsseldorfi kiállításon is használtunk. A nagy kijelzőkön látványos animációkkal, és videókkal mutattuk be az analitikai rendszerünk komponenseit és használatukat.

A tesztfalunkra felszereltük az új egységeinket, és egy demo szerver beiktatásával szimulált adatokkal is meghajtottuk őket, mintha egy versenyen lennénk éppen.

Bemutattuk az új generációs gépi látás egységet is, és egy távolabbi lézeres fejlesztésünkről is készítettünk animációkat.

Valósághű 3D katamarán modell-t készítettünk egyik partnerünk, az RSM2 hajójáról, és így a közönség azt is megnézhette, hogy a gépi látás egységek milyen szögből hogyan figyelik a vitorlákat.

A Budapest Boatshow-n folytatott beszélgetéseket továbbvisszük, és feldolgozzuk. Hasznos fórum volt ez, hogy új kapcsolatokat építsünk, és korábbiakat mélyítsünk el.

Ígérjük, később is visszatérünk. 🙂 Köszönjük, hogy velünk vagytok, támogattok innovációinkban!

Jó szelet!