Előnyök túrázóknak

Az Airmoniq rendszere akkor is jó társ, és ideális kiegészítő, amikor hajónk fedélzetén baráti társaságban egy önfeledt,  biztonságos túrázásra vágyunk!

Az alapvetően professzionális versenyzőknek kifejlesztett Airmoniq Pro termék olyan funkciókat ad cruiser vitorlázók számára is, ami játékossá, érdekesebbé teszi a hajózást, és segít tanulni. Felépíthetjük saját teljesítmény mutatóinkat (polar-ok), és könnyen érthető adatok segítenek a jó teljesítmények elérésében.

Olykor túrázás közben is szeretnénk a lehető leggyorsabban, de biztonságosan közlekedni. Mindenki szeretné tudni, hogy mikor melyik vitorla az ideális választás, mikor kezdjünk el reffelni, és hogyan alakul a szél trendje a következő időszakban?! Ki ne szeretné tudni, hogy mikor érdemes manőverezni, hogy a legrövidebb időn belül elérjük a célunkat? Ki ne szeretné látni azt, hogy mennyire sikerült kihozni a hajóból a maximumot? És a jelenlegi teljesítményünkön éppen mennyire tudnánk még finomhangolással fokozni!?

könnyen kezelhető applikációkban egyszerűen felvihetjük úticélunkat, köztes célpontjainkat, és ennek megfelelően segíti a rendszer a navigációt is. Fontos megjegyezni: az Airmoniq rendszere nem navigációs szoftver, így javasoljuk mellette navigációs célszoftver használatát. Az Airmoniq viszont kiváló társ lehet a hajó biztonságos kezelésében, és a teljesítményünk maximalizálásában.

A nap végén egy kellemes ital társaságában szórakoztató, és hasznos átnézni aznapi utazásunk részletes analitikáját, megfigyelni a jellemző hibáinkat, valamint csúcsteljesítményeinket, ezek részleteit. Érdekes beszélgetésekhez teremt kiváló alapot az automatikus elemzés.

Végső soron baráti társaságunk egyre jobb vitorlázó csapattá válhat az Airmoniq túrázóknak kifejlesztett funkciói használatával.

Túrázáshoz ajánlott termékek