Előnyök pályaversenyzőknek

Pályaversenyeken rendkívül fontos a jó rajt. Az Airmoniq speciális rajtgépe segíti hogy ne csak időben pontos, de jó helyválasztás mellett rajtoljunk.

A rajtot követő szakaszokon segít minket az ideális szögek kiválasztásában (másodpercről másodpercre az aktuális vitorlázathoz tartozó polar segítségével, maximális VMG illetve VMC-hez tartozó optimális TWA kiszámításában), segít a széltrendeknek, és aktuális vitorlakombinációnknak megfelelő, pontos layline meghatározásában. Ezeket vizualizálja is számunkra.

A rendszer figyelmeztet, ha nem a legmegfelelőbb vitorlakombinációval haladunk, illetve kiszámolja, hogy megéri-e vitorlát váltani a pályajelig.

Menet közben, a pályajel (mark) vételekor is pontosíthatjuk annak pozícióját, a későbbi fordulókhoz még pontosabb számítások érdekében.

A kormányos, és minden legénységi tag, saját okoseszközén, vagy óráján követheti, és egyénileg testreszabható felületeken láthatja a számára fontos adatokat, segítve ezzel a munkáját a fedélzeten. A hajó saját beépített kijelzőin is megjeleníthetjük az Airmoniq számításait.

Az egyes futamok analitikái automatikusan generálódnak az Airmoniq Cloud rendszerében, akár azonnal a futamok után áttekinthetjük ezeket.

Az Airmoniq nem csak professzionális versenyzőknek hasznos! A gépi látás modulok nélküli, Airmoniq Basic csomagunkat bátran ajánljuk hobbivitorlázók, és hobbiversenyzők számára is. Aki pedig élvezni szeretné a kamerák nyújtotta automatizációk kényelmét, és még részletesebb analitikára kíváncsi, bátran ajánljuk az Airmoniq Pro Vision rendszerünket.

Pályaversenyzéshez ajánlott termékek