Előnyök túraversenyzőknek

Az Airmoniq Pro amatőr és profi versenyzőknek edzéseken és versenyhelyzetben is kiváló segítség!

Túraversenyzés során a szél bármilyen irányból fújhat, a pálya nem a széliránynak megfelelően kerül kitűzésre. Ezért rendkívül fontos, hogy tudjuk: mikor melyik csapás és milyen szögön a legpozitívabb, milyen szögeken közelítsük meg a waypoint-okat. Mikor érünk a szél trendnek és vitorlázatunknak, valamint ehhez kapcsolódó speciális polarunknak megfelelő layline-hoz, milyen vitorlák használata javasolt a továbbiakban, illetve mikor váltsunk vitorlát az egyes szakaszokon. Ezekhez mind információkat ad az Airmoniq rendszere.

csapat folymatosan követheti, hogy a jelenlegi teljesítménye hogyan viszonyul a valaha mért legjobb teljesítményéhez, azonos szituációban. Az Airmoniq mesterséges intelligenciája folyamatosan, valós időben választja ki a múltbéli adatokból az összehasonlítandó értékeket.

pályák (edzőpálya, vagy versenykiírás szerinti pálya) előre betáplálhatóak a rendszerbe, de menet közben is könnyen módosíthatóak, saját waypointokkal bővíthetőek.

Jól átlátható térképek segítik a tájékozódást.

A kormányos, és minden legénységi tag, saját okostelefonján, vagy okosóráján követheti, és egyénileg testreszabható felületeken láthatja a számára fontos adatokat, segítve ezzel a munkáját a fedélzeten. Ezen túl az Airmoniq Cloud számításaiból a csapat kidolgozhatja további edzés-stratégiáját is. Követhetitek saját fejlődéseteket speciálisan az általatok kiválasztott szituációkban.

Folyamatosan követheti a csapat saját polar-jainak alakulását, vitorlakombinációnként és egyéb technikai beállításokhoz kapcsolódóan (pl. keel angle, forstay load, foil beállítások… stb.).

Az Airmoniq nem csak professzionális versenyzőknek hasznos! A gépi látás modulok nélküli, Airmoniq Basic csomagunkat bátran ajánljuk hobbivitorlázók, és hobbiversenyzők számára is! Aki pedig élvezni szeretné a kamerák és szenzorok nyújtotta automatizációk kényelmét, és még részletesebb analitikára kíváncsi, bátran ajánljuk az Airmoniq Pro Vision rendszerünket!

Túraversenyzéshez ajánlott termékek