A Team Black Jack csapata, fedélzeten az Airmoniq PRO rendszerrel megnyerte a szezonnyitó vitorlásversenyt a Balatonon, ezzel az első hajó, aki az Airmoniq közreműködésével a dobogó legfelső fokára állt.

Nem sokkal ezután a 52. Mihálkovics kupán az RSM2 AC45L katamarán, mint Airmoniq Premium Partner meggyőző győzelmet aratott. Az Airmoniq rendszer a futam minden mozzanatát rögzítette, a csapattal már az első versenynap végén éjszakába nyúló elemzéseket végeztünk, hogy a második napon már a tanulságok alapján gyorsabb lehessen a csapat.

52. Mihálkovics Kupa – A versenyen az Airmoniq szponzorként is megjelent, és több mint 100 versenycsapat előtt beszélhettünk a rendszerünk előnyeiről, és újdonságairól.

Jó volt látni, hogy az Airmoniq Cloud dashboard-jának új felületei milyen hasznosak tudnak lenni a gyakorlatban. Rögzítettünk néhány észrevételt, és igényt, főleg a manőverek statisztikái és a nagymennyiségű adatban való keresés kapcsán. Ezeket a következő fejlesztési sprintbe beütemezzük.

Néhány részlet a Team Black Jack egy edzésének analitikájából

Hamarosan itt a 2019-es balatoni Pünkösdi Regatta, ahol még több Airmoniq hajó indul majd! Addig is igyekszünk egy hotfix-et feltölteni minden hajóra, benne néhány hibajavítással és fejlesztéssel. Ezek főleg a valós idejű remote telemetriai modult érintik majd, de az Airmoniq egységek belső hőmérséklet változásait is pontosabban tudjuk megfigyelni majd. Kíváncsian várjuk az eredményeket!