Május és június során számos új hajóra került felszerelésre az Airmoniq PRO rendszere, és a visszajelzések nyomán fejlesztőcsapatunk is kitűzte az új célokat a következő időszakra. Hangsúlyt kapott a még gyorsabb adatátvitel biztosítása, a nagyobb adatsűrűség, és a további tanító adatokkal ellátott mesterséges intelligencia fejlesztés.

A Balatonon a június már a Fehérszalag és a Kékszalag vitorlásversenyekre való készülés jegyében telik a legtöbb csapatnál.

A keszthelyi Hun3 Bogi csapat is bevásárolt a legfejlettebb Airmoniq PRO szettből, és az együttműködésünk kiterjed további hajóelektronikai beállításokra, új konzolok és alkatrészek legyártására.

Az Airmoniq designerei és elektronikai műszerészei új akkumulátor dobozt, áramrendszert, valamint teljes B&G H5000 és Airmoniq PRO kompatibilis és teljesen vízálló műszertartó ládát terveztek (és gyártottak le) az egyedien átépített Ventilo 42 katamaránra. A hajó GPS és gyorsulásmérő antennáit is egyedi konzolra, és megoldással kellett rögzítenünk a tisztább vétel, és elektromágneses zavaroktól mentes környezet érdekében. Ezen előkészületek hosszadalmasak voltak ugyan, de ezek eredménye képpen az Airmoniq rendszert is használatba vehette a csapat, és elkezdhették felépíteni egyedi teljesítménykarakterisztikájukat.

Litkey Farkas – 13x-os Kékszalag győztes, világ és európa bajnok vitorlázó – is megkeresett minket, hogy a D35-ös katamaránján beállítsuk a műszereit. Ide egyelőre nem került fel Airmoniq szett, de bízunk benne, hogy a rendszer teljesítménye meggyőzi majd őket ennek előnyeiről. 🙂

Ebben a hónapban több Dehler hajóra, egy Nautic 330 hajóra, és egy 30-as cirkálóra is került Airmoniq, valamint egy újabb D35-ös katamaránra, Ventilo 28-as egységre, valamint egy Ventilo 35-ös katamaránra is megrendelést kaptunk, hogy felszereljük rendszerünket. Szívből örülünk a piac visszajelzésének, és az ügyfeleink elégedettségének!

Folyamatosan igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni, nem csak kizárólag az Airmoniq kapcsán, de egyre több esetben egyedi hajóműszerekkel kapcsolatos kalibrációk, beállítások, vagy javítások kapcsán is. Örülünk, ha segíthetünk.