Április folyamán lezajlottak a 2019-es szezonra fejlesztett Airmoniq PRO béta release első éles vízi tesztjei partnereinknél, melynek során megállapítottuk, hogy az új hardware eszközeink az elvárásoknak megfelelően működnek, alacsony hibaszázalékkal, de még sok munka vár ránk, mert a rendszer még nem elég megbízható, és a béta rendszer tesztjei során számos új kihívással is szembesültünk.

A BlackJack DC35-ös katamarán tesztjein adatszinkronizációs, majd wifi problémákat fedeztünk fel, melyet egy verziófrissítésben javítottunk.

 

 

Az RSM2 AC45-ös vitorláshajón való tesztelés során a gépi látás rendszerünkben fedeztünk fel hibákat az adatgyűjtési folyamatban, melyet javítanunk kell. A tanulságokat felhasználjuk az immáron 3. generációs gépi látás rendszerünk előkészítésénél. Ennek kiadását a 2020-as szezon végére ütemeztük.

Ezen hiányosságokat leszámítva megállapítottuk, hogy a béta verzió nagy mennyiségű adatgyűjtés és továbbítás mellett sikeresen végzi az egyedi polar és környezeti változók mérését, képes valós időben visszajelzéseket adni, és a kapcsolódó okoseszközökkel kommunikálni. A Cloud rendszerben már április során több tízmillió adatrekordot rögzítettünk, adatelemzőink és UX designereink folyamatosan dolgoznak a dashboard-ok finomításán, újabb és újabb információs és visszajelző felületek kialakításán.

A munkát folytatjuk, hogy ügyfeleinket minél jobb szoftverekkel, és hardware-ekkel láthassuk el, terveink szerint háromhetente adunk ki szoftverfrissítést. Köszönjük, hogy velünk vagytok, és köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

Köszönjük a rengeteg érdeklődést, beszerelő csapatunk naptára hosszú hetekre telített, örülünk, hogy a termékre ilyen magas érdeklődést mutat a magyar piac!