Startupunk 2 éves lett. Azt mondják, a startupok 30%-a már nem éri meg ezt a kort. Ez nekünk egy jó hír, és nektek is. Megyünk tovább. Ez a bejegyzés a 2021-es terveinkről is szól.

Technikai fejlesztések

2021-ben korábbi ígéreteinknek megfelelően kijövünk egy új központi egység generációval, ami a korábbi új Airmoniq processzor témájában írt bejegyzésünkben részletezett funkciókat tartalmazza, sőt, ezen kívül tovább is megyünk a G1.5-tel. Terveinkben:

  • Javítottuk a tokozás minőségét, tartósságát.
  • Univerzális csatlakozót vezettünk be, ami használható a régebbi NMEA 0183-as, és az újabb NMEA 2000-es hálózattal szerelt hajókon is, ezzel egyúttal csökkentettük a csatlakozók számát, ezáltal a hibalehetőségeket is.
  • PoE-vel (Power over Ethernet) ellátott hálózati csatlakozókat kapott az eszköz, amit a Airmoniq Vision modullal való összeköttetést szolgálja, és egyúttal egy kábelen meg is táplálja azt árammal. Ezen kívül egy egyéb hálózati eszköz is beköthető vezetékesen, pl. laptop, vagy switch.
  • A szoftverben egy okos szenzorválasztót vezetünk be, amivel a fedélzeti okoskészülékekről is konfigurálható, hogy mikor melyik szenzor adatát használjuk az elemzésekhez. Ez korábban kizárólag automatikus volt, de ezáltal hibák is keletkezhettek a rendszerben, az adatokban.
  • Egy az eddigieknél még hatékonyabb adatszórási architektúrán gondolkozunk az Airmoniq Cloud irányába. Ha sikerül, ez önmagában komoly innováció lesz.

A következő körös befektetőjét is keresi startupunk 2021-ben

Csapatunk ezen kívül befektetőt is keres 2021-ben. Részletesen kidolgozott üzleti tervvel rendelkezünk a következő évekre, és szeretnénk megtalálni azt, akivel az álmainkat megvalósíthatjuk. Reméljük, hogy hamarosan megtaláljuk azt, aki hozzánk hasonlóan motivált a sikerünk érdekében.

A korábban megírtakon, és ezeken a témákon dolgozunk most a következő időszakban. Jelentkezünk később is a fejleményekkel. Köszönjük, hogy követtek minket, és velünk vagytok az innovációban!