Hosszú távú együttműködési megállapodás született meg a Magyar Vitorlás Szövetséggel

A Magyar Vitorlás Szövetség hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá az Airmoniq csapatával a vitorlás versenyek okostelefonos nyomkövetéséről. A Vitorlás Szövetség szakmai elképzelései alapján fejlesztett Airmoniq Tracking rendszer újszerű funkciókkal támogatja a verseny-rendezőség, és a versenyt közvetítő média csapat munkáját.

Az alkalmazásboltokból letölthető applikációinkat kibővítettük a tracking funkciókkal, és több hónapos intenzív fejlesztéssel kialakítottuk ennek versenyrendezői és nézői felületeit is az Airmoniq felhő rendszerében.

Ez az első olyan verseny nyomkövetési megoldás amely összeköttetésben áll az MVSZ versenyadminisztrációs rendszerével (VIHAR rendszer) is, valamint képes valós idejű adatátadásra külső rendszerek (pl. TV társaságok, sport-csatornák…stb.) felé.

A több éves együttműködési ciklus alatt a rendszer folyamatosan bővül majd további versenyrendezést segítő, és a nézőket támogató funkciókkal is.

Az Airmoniq Pro verziójú rendszerektől – amennyiben az adatok felhasználásához az adott egység jóváhagyását adja – a vitorlásversenyek során különleges adatok is eljuthatnak a versenyrendezőkhöz. Ezekkel az adatokkal együtt a vitorlásversenyek élő közvetítése még magasabb színvonalú, és információ-gazdagabb lehet.

Örülünk neki, hogy ezzel a rendszerrel intenzíven részt vehetünk a magyarországi vitorlázók életében, szeretnénk hasznos dolgokat, értéket átadni. Köszönjük a Magyar Vitorlás Szövetség bizalmát!