Airmoniq Pro Basic Szett

Az Airmoniq Pro Basic vitorlás teljesítmény-analitikai rendszer képes a vitorláshajó szenzorhálózatából minden elérhető információt összegyűjteni, valamint azokat saját számításaival kiegészíteni, feldolgozni. A hajóba telepített hardware komponensek online kapcsolatban állnak az Airmoniq Cloud felhő-szolgáltatással, ahol mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével automatikusan detektálásra és elemzésre kerülnek az edzés vagy verseny kulcsmomentumai, teljesítménymutatói, elemezhetőek a hibák, és összevethetőek a kialakult részletes polar diagramok a korábban gyűjtött adatokkal. Ezzel technikai beállítások válnak tesztelhetővé, valamint a csapat fejlődése is nyomon követhető.

A részletes vitorlafüggő polarok és korábbi teljesítménystatisztikák segítségével, valamint az intuitív, egyszerűen használható applikációkkal a rendszer képes ideális irányszögeket, optimális útirányt javasolni edzés vagy verseny közben.

A gyűjtött adatok alapján az Airmoniq Cloud-ból Expedition vagy Adrena szoftverekhez exportálhatóak egyedi polar-ok

A rendszer használói folyamatosan megkapják a mobil applikációk legújabb verzióit, valamint az onboard eszközök (Basic Kit esetében az Airmoniq központi egység) is könnyedén és ingyenesen frissíthető az aktív előfizetési időszakban. Ezzel a legújabb funkciók is elérhetővé vállnak minden felhasználónk számára.

A hamarosan érkező következő frissítésben megjelennek a SailChart alapú vitorlabekészítési ajánlások, és a tervezett útvonal figyelembevételével a valós idejű vitorlaváltási javaslatok…

A Basic Szett komponensei